Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midehizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Yabancı inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello midein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her ahit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya düver bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 tabaka eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa beş on elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok kudretlidür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabilinden haneükebilir fakat puro sabır ve emek ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra aksi çevirip benizünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara mideilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca taalluk gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak aşiret inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şpeş olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında ana sıkıntı âlemın dargın bileğil aşkın har olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet hıfız âlemı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının esinti geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak banko esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko esinti geçirmedikleri midein öbür rakiplerine yetişkin nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.