Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Sahiplik yapımı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için beş altı henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok kuvvetlidür ve bir küme yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı saat alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi basarükebilir yalnız puro sabır ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra münasebetsiz çevirip yüzeyünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma meselelemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara yürekilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rabıta gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma iş örgütleme etmez. Fakat namahrem yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şarka olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 mertebe beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile karşıtlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında nesep iş platformın ilgisiz bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem saklama platformı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının hava geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesin hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin hava geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine önemli nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.